Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον Δήμαρχο Σερρών

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022

/ by Newsroom


Μελωδίες από πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και ευχές πλημμύρισαν σήμερα το πρωί το Δημαρχείο.


Πρώτα έψαλε τα κάλαντα και ευχήθηκε καλή χρονιά στον Δήμαρχο Σερρών Αλέξανδρο Χρυσάφη και μέλη της Δημοτικής Αρχής η μπάντα του 10ου Συντάγματος Πεζικού.


Στη συνέχεια η εφηβική ομάδα του Συλλόγου Βλάχων «Γεωργάκης Ολύμπιος» με παραδοσιακές στολές είπε βλάχικα κάλαντα, ενώ ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Ταράσης πρόσφερε στον Δήμαρχο το ημερολόγιο του 2023.


Ξεχωριστές στιγμές χάρισαν τα παιδιά από τη νεοσύστατη χορωδία της Δομής προσφύγων, που τραγούδησαν ελληνικά κάλαντα, ενώ έψαλαν τα «Τρίγωνα Κάλαντα» σε τέσσερις γλώσσες, αραβικά, ουκρανικά, αγγλικά και ελληνικά. Μάλιστα, μαζί με τη Χορωδία τραγούδησαν το γνωστό χριστουγεννιάτικο τραγούδι και ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης, η Διοικήτρια της Δομής Δήμητρα Παναγιωτάκη και όλοι οι παρευρισκόμενοι.


«Είχαμε σήμερα τη χαρά να ζήσουμε μία υπέροχη μουσική πανδαισία με νεανικές και παιδικές φωνές, που μας ταξίδεψαν μελωδικά και μας συγκίνησαν. 


Τα χαμόγελα στα πρόσωπα των παιδιών είναι μεταδοτικά και μας γέμισαν αισιοδοξία και δύναμη.


Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε αυτά τα καταπληκτικά παιδιά και βέβαια στη Διοικήτρια Δήμητρα Παναγιωτάκη και όλα τα στελέχη της Δομής των Σερρών.


Εύχομαι μία Καλή Χρονιά με υγεία, ειρήνη και ευτυχία», δήλωσε ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης.


Το εορταστικό κλίμα ολοκληρώθηκε με τα κάλαντα από τα παιδιά των Κ.Δ.ΑΠ. της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. που έψαλαν τα κάλαντα μπροστά από το Δημαρχείο Σερρών και δώρισαν στον κ.Χρυσάφη μία χειροποίητη εικόνα.


Ο Δήμαρχος Σερρών αντάλλαξε ευχές με όλους για το νέο έτος και μοίρασε κεράσματα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP