Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Κάλαντα στον Δήμαρχο Σερρών από το Λύκειο Ελληνίδων και τον Σύλλογο «Κερκινίτις»

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022

/ by Newsroom


Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα άκουσε ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς από παιδιά του Λυκείου Ελληνίδων Σερρών και αθλητές του Ναυταθλητικού Περιβαλλοντικού Συλλόγου Πεθελινού «Κερκινίτις».


Τα παιδιά του Λυκείου Ελληνίδων, που συνοδευόταν από την Πρόεδρο του Συλλόγου Στέλλα Ελευθεριάδου έψαλαν τα κάλαντα με παραδοσιακές φορεσιές από τη Νιγρίτα, το Βαμβακόφυτο και την περιοχή της Φλώρινας. 


Παράλληλα, είπαν τις ευχές τους για τη νέα χρονιά στον Δήμαρχο Σερρών και την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας και Υγείας Σωτηρία Πάνου, οι οποίοι ανταπέδωσαν τις ευχές και τους πρόσφεραν κεράσματα και δώρα.

«Αποχαιρετήσαμε τον χρόνο που φεύγει με τις μελωδικές ευχές των παιδιών από το ιστορικό Λύκειο Ελληνίδων Σερρών, που το 2022 συμπλήρωσε 65 χρόνια παρουσίας και προσφοράς στα δρώμενα των Σερρών.


Ευχαριστούμε πολύ την Πρόεδρο Στέλλα Ελευθεριάδου και όλους τους ανθρώπους του Λυκείου Ελληνίδων Σερρών για την προσφορά τους στον πολιτισμό των Σερρών», τόνισε ο κ.Χρυσάφης.

Ακολούθως, ο Δήμαρχος Σερρών υποδέχθηκε τις αθλήτριες και τους αθλητές του Ναυταθλητικού Περιβαλλοντικού Συλλόγου Πεθελινού «Κερκινίτις», τον Πρόεδρο του Συλλόγου Θεοδόση Κρέτση και τον υπεύθυνο τμήματος Βασίλη Τσανταρλιώτη.


Οι αθλητές του μοναδικού Ναυταθλητικού Συλλόγου της ΠΕ Σερρών έψαλαν βυζαντινά κάλαντα και ευχήθηκαν στον Δήμαρχο καλή και δημιουργική χρονιά.


«Μας κάνετε όλους υπερήφανους για τις προσπάθειες και τις διακρίσεις που πετυχαίνετε στο άθλημα της κωπηλασίας.


Εύχομαι Καλή Χρονιά με πρόοδο και πολλές επιτυχίες», σημείωσε από την πλευρά του ο Δήμαρχος Σερρών, ο οποίος κέρασε γλυκίσματα στους αθλητές.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP