Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Survivor All Star: Αυτός είναι ο νέος παίκτης που μπαίνει στο ριάλιτι – Η αποκάλυψη του Λιανού

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

/ by Newsroom


Τον επόμενο παίκτη που θα μπει στο Survivor All Star, την Κυριακή αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός.

Ο γνωστός παρουσιαστής αποκάλυψε επίσης πως ένας από τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης προσπάθησε να κλέψει φαγητό από τα καταλύματα της παραγωγής.

«Έχουμε αφίξεις. Την Κυριακή μπαίνει ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος. Η Ειρήνη Παπαδοπούλου έκανε ένα post κι αυτή, αλλά δεν ξέρω κάτι. Το κάστινγκ θα κλείσει σε λίγες ημέρες, γιατί θέλουν να βάλουν όλο τον κόσμο μέσα όσο πιο γρήγορα γίνεται, για να μην υπάρχει το στοιχείο της αδικίας, αυτό που μπαίνουν κάποιοι μετά από 3-4 μήνες και οι υπόλοιποι έχουν φάει όλο το παλούκι», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός, μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή του Sfera 102.2. Οι δηλώσεις του προβλήθηκαν στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Αναφορικά για τον αν θα μπει τελικά στο Survivor All Star ο Άρη Σοϊλέδη, ο γνωστός παρουσιαστής δήλωσε: «Δεν ξέρω τι ακριβώς έχει γίνει με τον Άρη. Αν έχει ή δεν έχει δεχτεί πρόταση».

Survivor All Star: Βρήκαμε παίκτη κάτω από τα σανίδια να προσπαθεί να κλέψει φαγητό

Ο Γιώργος Λιανός, στη συνέχεια, εξήγησε πως φέτος οι παίκτες είναι πιο δύσκολοι σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, καθώς γνωρίζουν πως να επιβιώνουν. «Είναι λίγο δύσκολοι οι παίκτες τώρα. Ξέρουν τα κατατόπια, ξέρουν πώς να κλέψουν. Είμαστε συνέχεια “μη, μη, μη”. Είναι δύσκολα διαχειρίσιμοι, αλλά το καταλαβαίνουν ότι πρέπει να συμμορφωθούν με τους κανόνες. Κι εμείς ξέρουμε ότι θα προσπαθήσουν να κάνουν τα πάντα, οπότε είμαστε προσεκτικοί, κλειδώνουμε πράγματα», εξήγησε ο Γιώργος Λιανός.

Μάλιστα αποκάλυψε το κόλπο που σκέφτηκε ένας παίκτης για να κλέψει φαγητό: «Η παραγωγή στα καταλύματά της έχει βρει παίκτη κάτω από τα σανίδια να προσπαθεί να κλέψει φαγητό. Θα σας πω όταν τελειώσει ποιος ήταν».


Πηγή: enikos.gr
ΧΕΛΛΑΔΑ


Όλα τα νεότερα από την Showbiz στο www.GossipLIVE.eu


Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο www.PressBOMB.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP