Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Την μητέρα τιμήσαν τα μέλη του συλλόγου Βλάχων Ν. Σερρών Γ. Ολύμπιος

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023

/ by Newsroom

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης η εκδήλωση προς τιμήν της μητέρας, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Βλάχων Ν. Σερρών «Γ. Ολύμπιος», στην αίθουσα εκδηλώσεων του συλλόγου.

Το πρωί τα μέλη του συλλόγου έκαναν αρτοκλασία, με αφορμή την εορτή της Υπαπαντής, η οποία είναι αφιερωμένη στην μητέρα, ενώ το απόγευμα πραγματοποιήθηκε ομιλία για τη μητέρα επικεντρωμένη στο ρόλο της μάνας στους χαλεπούς σημερινούς καιρούς, από την φιλόλογο ειδικής αγωγής κ.Κυριακή Λυσίτσα.

Όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση καλωσόρισε ο Πρόεδρος του συλλόγου κ.Γιώργος Ταράσης, ενώ οι κυρίες μέλη τους συλλόγου πρόσφεραν πεντανόστιμα εδέσματα , τα οποία ετοίμασαν οι ίδιες.

Στην εκδήλωση παρέστη και η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.) κ.Χρυσάνθη Παλάζη Τσοχατζίδη, ενώ παρευρέθηκαν η αντιδήμαρχος κ.Σωτηρία Πάνου, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Δέσποινα Ιλανίδου-Βίλλιου, Βαρβάρα Μητλιάγκα και Στέργιος Γαλάνης, η πρώην δήμαρχος Αχινού κ.Ευαγγελία Τανταλάκη, η αντιπρόεδρος της ΠΟΠΣ Μακεδόνων Αν. Μακεδονίας κ. Άννα Κωστίκα, οι πρώην πρόεδροι του συλλόγου κυρίες Ρούλα Φώτογλου- Τσερμεντσέλη και Στεργιανή Βέρρου,  η μητέρα του Βουλευτή Σερρών κ. Τάσου Χατζηβασιλείου καθώς και μέλη και φίλες του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP