Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Σέρρες: Έκλεψαν 7,5 τόνους μέταλλα από επιχείρηση

Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023

/ by Newsroom

Άδοξο τέλος είχε η προσπάθεια δυο Ρομά «κυνηγών» μετάλλων να λεηλατήσουν για πολλοστή φορά μια επιχείρηση σε περιοχή των Σερρών, από την οποία το προηγούμενο διάστημα είχαν κλέψει τμηματικά... 7,5 τόνους σίδερα συνολικής αξίας 14.000 ευρώ, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη!

Οι δράστες επιχείρησαν και το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας να αρπάξουν σιδερένια αντικείμενα, όμως έγιναν αντιληπτοί από τον επιχειρηματία και στην προσπάθεια τους να διαφύγουν, τράκαραν με το όχημα που επέβαιναν το δικό του. Έτσι, το εγκατέλειψαν και διέφυγαν τρέχοντας. Το ρυμουλκούμενο τρέιλερ που ήταν δεμένο στο όχημα βρέθηκε φορτωμένο με καυσόξυλα, τα οποία είχαν κλέψει λίγο πριν από άλλη περιοχή των Σερρών!

Η έρευνα που διενεργήθηκε από την Ασφάλεια οδήγησε στην ταυτοποίηση ενός 40χρονου Ρομά, στον οποίο ανήκαν το όχημα και το ρυμουλκούμενο που κατασχέθηκαν μαζί με ένα κινητό τηλέφωνο και ένα διαρρηκτικό εργαλείο που βρέθηκαν σε αυτά. Σε βάρος του 40χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών και η προανάκριση συνεχίζεται για την ταυτοποίηση του συνεργού του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP