Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Αθ. Μαλλιαράς: «Είμαστε περήφανοι για τις γυναίκες επιχειρηματίες που διαπρέπουν στον τόπο μας»

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

/ by Newsroom


Τις επιτυχημένες επιχειρηματίες  Μαρία Αναστασιάδου (FIBRAN) και Αναστασία Χαραλαμπίδου (Οπωροπωλείο Άη-Γιώργης) βράβευσε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών Αθανάσιος Μαλλιαράς, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης  που ήταν αφιερωμένη στις «Γυναίκες του τόπου μας». 

Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν το Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών Δήμου Σερρών, η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας Φύλων και το Επιμελητήριο Σερρών, προκειμένου να τιμηθούν γυναίκες που διαπρέπουν σε διάφορους κοινωνικούς τομείς. 

«Η σημερινή εκδήλωση είναι ξεχωριστή καθώς είναι αφιερωμένη στις γυναίκες, που αγαπάμε και θαυμάζουμε όλοι. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό πως οι γυναίκες μπορούν να ανταποκρίνονται με επιτυχία σε τόσους πολλούς ρόλους. Ως Επιμελητήριο είμαστε περήφανοι που έχουμε γυναίκες που διαπρέπουν στον επιχειρηματικό στίβου και σήμερα βραβεύουμε δύο από αυτές, τις κυρίες Αναστασιάδου και Χαραλαμπίδου. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε αυτές τις γυναίκες για τον αγώνα που δίνουν καθημερινά και την επιτυχία που σημειώνουν , και εύχομαι πραγματικά να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους ακόμη περισσότερες , γιατί η αλήθεια είναι πως έχουμε πολλές γυναίκες που τα έχουν καταφέρει περίφημα στο επιχειρείν. Να συγχαρώ και τις άλλες τέσσερις κυρίες που βραβεύονται σήμερα, τη Μαρία Λίγκα, την Άννα Κουτσουρλιώτου, τη Λίλα Θεοδωρίδου και τη Σουλτάνα Λαμπροπούλου και να πω ότι ως Επιμελητήριο είμαστε πάντα δίπλα σε όλες τις γυναίκες και είμαστε έτοιμοι να τις υποστηρίξουμε όπως μπορούμε», τόνισε μεταξύ άλλων ο Αθανάσιος Μαλλιαράς.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP