Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Καβάλα: Στη φυλακή ο 52χρονος για τον βιασμό της κόρης του – Αμετανόητος ισχυρίστηκε ότι «αυτή με προκαλούσε»

Παρασκευή 19 Μαΐου 2023

/ by Newsroom



Τον δρόμο για την φυλακή έδειξαν ανακριτής και εισαγγελέας στον 52χρονο από την Καβάλα, ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία ότι βίαζε επί σειρά ετών την 25χρονη σήμερα κόρη του, με νοητική υστέρηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η proininews.gr, ο 52χρονος φέρεται να παραδέχτηκε ότι συνευρέθηκε ερωτικά με την κόρη του, ενώ προέβαλε τον εξωφρενικό ισχυρισμό ότι εκείνη… τον προκαλούσε. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι βασικές κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο 52χρονος είναι αυτές του βιασμού και των ασελγών πράξεων μεταξύ συγγενών.

Ο δράστης δεν ζήτησε δικηγόρο και το δικαστήριο του διόρισε αυτεπάγγελτα συνήγορο υπεράσπισης.

Όπως μετέδωσε νωρίτερα η ΕΡΤ, ο 52χρονος Ρομά φέρεται να βίαζε για 18 ολόκληρα χρόνια την κόρη του με νοητική υστέρηση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες την άφησε έγκυο με αποτέλεσμα η νεαρή γυναίκα να φέρει στον κόσμο δύο παιδιά, που σήμερα είναι ενός και επτά ετών.

Ερευνάται εάν ο 52χρονος βίαζε κι άλλα παιδιά του

Φόβοι ότι κι άλλα παιδιά του 52χρονου μπορεί να έχουν πέσει θύματα των αρρωστημένων ορέξεών του, εκφράζονται μετά την αποκάλυψη ότι ο δράστης βίαζε επί σειρά ετών την 25χρονη κόρη του. Η φρίκη που βίωνε η νεαρή γυναίκα έχει προκαλέσει οργή και αποτροπιασμό τόσο στην τοπική κοινωνία της Καβάλας όσο και στο Πανελλήνιο.

Η οικογένεια Ρομά διέμενε έξω από έναν οικισμό, που βρίσκεται κοντά σε χωριό του δήμου Νέστου, υπό άθλιες συνθήκες. Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, η καταγγελία στις αρχές φέρεται να έγινε από άτομο του κοντινού οικισμού, που παρατηρούσε ύποπτες συμπεριφορές εδώ και καιρό. Στο σπίτι της πολυμελούς οικογένειας διέμενε και η μητέρα των παιδιών. 

Ήδη, έχει ξεκινήσει η έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί, εάν ο πατέρας κακοποιούσε σεξουαλικά και άλλα παιδιά της οικογένειας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο ιατροδικαστής έχει διενεργήσει εξέταση σε 11 μέλη της οικογένειας -έξι άνδρες και πέντε γυναίκες- προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν κι άλλα θύματα του 52χρονου, ενώ αναμένονται και οι εξετάσεις DNA που αναμένεται να ξεκαθαρίσουν εάν κάποια από τα παιδιά της οικογένειας αποκτήθηκαν μετά τον βιασμό της 25χρονης σήμερα κόρης.

Οι ίδιες πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν πως το μικρότερο παιδί, στο οποίο έγινε η εξέταση, είναι κάτω του ενός έτους.

Από τις πρώτες στιγμές στην παράγκα στην οποία διέμενε η οικογένεια μετέβησαν οι κοινωνικοί λειτουργοί του δήμου, ενώ πλέον όλα τα μέλη της οικογένειας έχουν μετακινηθεί σε άλλον οικισμό, όπου διαμένουν συγγενικά τους πρόσωπα.

Ο 52χρονος δράστης συνελήφθη χθες δυνάμει εντάλματος με τις κατηγορίες του βιασμού, της κατάχρησης ανηλίκων, της γενετήσιας πράξης μεταξύ συγγενών αλλά και της ενδοοικογενειακής βίας, ενώ σήμερα αναμένεται να περάσει το κατώφλι του ανακριτή.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP