Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Κώστας Καραμανλής: Σε πανικό μετά την ομιλία Τσίπρα στις Σέρρες – Ξανάγινε μακεδονομάχος

Τετάρτη 3 Μαΐου 2023

/ by Newsroom



Μέχρι και την Συμφωνία των Πρεσπών επικάλεστηκε ο πρώην υπουργός Υποδομών και Μεταφορών μετά την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στις Σέρρες

Πανικόβλητος ο πρώην υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής μετά την επίσκεψη του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξη Τσίπρα στις Σέρρες, όπου οι πολίτες του επιφύλαξαν θερμή υποδοχή. 

«Θα ήθελα να πληροφορήσω τον κ. Τσίπρα ότι πράγματι οι Σέρρες είναι κάστρο της Δημοκρατίας» δήλωσε ο Κώστας Καραμανλής μετά μετά την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος είπε πως με την επίσκεψη του στην πόλη αποδεικνύεται πως δεν «υπάρχουν απόρθητα κάστρα», ενώ χαρακτήρισε «άδικο για τον σερραϊκό λαό να τον καταστήσει συνένοχο ο Καραμανλής των Τεμπών». Υπογράμμισε επίσης πως τόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και ο πρώην υπουργός Υποδομών Κώστας Καραμανλής οφείλουν να απαντήσουν στον ελληνικό λαό «ποιανού ρουσφέτι ήταν ο μοιραίος σταθμάρχης».

Αναφερόμενος στην υποψηφιότητα του Αλέξη Τσίπρα στις Σέρρες στις επικείμενες εκλογές, ο πρώην υπουργός Μεταφορών είπε πως «σήμερα στις Σέρρες ο κ. Τσίπρας απέδειξε ότι ανήκουμε σε δύο διαφορετικούς κόσμους, εκφράζουμε διαμετρικά αντίθετες πολιτικές αντιλήψεις και αξίες. Από τη μια πλευρά η υπευθυνότητα και η σοβαρότητα και από την άλλη ο πολιτικός τυχοδιωκτισμός και ο λαϊκισμός».

Επικαλέστηκε μάλιστα μέχρι και την Συμφωνία των Πρεσπών λέγοντας πως «δεν ξεχνάμε ότι ο κ. Τσίπρας, που τώρα επέλεξε τη Μακεδονία για να πολιτευθεί, είναι εκείνος που με περισσή ευκολία υπέγραψε τη συμφωνία των Πρεσπών. Δεν ξεχνάμε ότι λίγο πριν χάσει τις εκλογές του 2019 αποφάσισε να αλλάξει τον εκλογικό νόμο για να ξαναβυθίσει τη χώρα σε αστάθεια. Η επιλογή λοιπόν είναι ξεκάθαρη: προχωράμε μπροστά στην πρόοδο και τη σταθερότητα ή γυρίζουμε πίσω στις περιπέτειες». 

Και προσέθεσε: «Η απόφαση του κ. Τσίπρα να εξαπολύσει επίθεση εναντίον μου είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα πολιτικού καιροσκοπισμού. Η ανάληψη πολιτικής ευθύνης είναι έννοια άγνωστη για τον κ.Τσίπρα. Όπως άγνωστος του είναι και ο σεβασμός στους πολίτες των Σερρών. Έρχεται τώρα, μετά από χρόνια αδιαφορίας στην πόλη των Σερρών, να μας υποδείξει με διχαστικό τρόπο ότι πρέπει να ρίξουμε το κάστρο» είπε, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα που υπογράμμισε ότι «σήμερα εδώ στις Σέρρες αποδεικνύουμε ότι έφτασε η ώρα της αλλαγής. Έφτασε η ώρα να πούμε ως εδώ. Ως εδώ με την ακρίβεια, ως εδώ με την απαξίωση, ως εδώ με την στοχοποίηση, με την αισχροκέρδεια, με την οικογενειοκρατία, με την αδικία».


Πηγή: avgi.gr


Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο από την www.PressBOMB.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP