Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Βασιλιάς Κάρολος: Ο χαιρετισμός στο μπαλκόνι με την Καμίλα και την βασιλική οικογένεια – Ποιοι απουσίαζαν

Κυριακή 7 Μαΐου 2023

/ by Newsroom



Στο διάσημο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ βγήκαν ο βασιλιάς Κάρολος με την βασίλισσα Καμίλα, για να χαιρετίσουν το πλήθος των Βρετανών που συγκεντρώθηκε έξω από το ανάκτορο, μετά την στέψη.

Το μυστικό του ποιος θα ήταν μαζί του, λύθηκε, καθώς στο μπαλκόνι δίπλα, αλλά αρκετά μακριά από τον Κάρολο ήταν ο γιός του και Διάδοχος του Θρόνου πρίγκιπας Ουίλιαμ με την σύζυγό του Κέιτ και τα παιδιά τους, o πρίγκιπας Εδουάρδος και η σύζυγός του Σόφι και τα παιδιά τους. Πίσω από τους πρίγκιπες ήταν η αδελφή του Καρόλου, πριγκίπισσα Άννα, με μαύρο καπέλο και κόκκινο φτερό. Οι συγγενείς του βασιλιά Καρόλου ήταν παραταγμένοι δεξιά του και μισό βήμα πίσω του. Αντιστοίχως, αριστερά της Καμίλα, ήταν η αδελφή της και οι κυρίες επί των τιμών.

Κατά το πρωτόκολλο, ο Βασιλιάς Κάρολος μαζί με την Βασίλισσα Καμίλα επέστρεψαν μετά την στέψη τους στο Μπάκιγχαμ ακριβώς για τον ιστορικό χαιρετισμό, από το μπαλκόνι.
Η βασιλική οικογένεια παραδοσιακά στέκεται στο κεντρικό μπαλκόνι στο μπροστινό μέρος του Παλατιού για να χαιρετίσει τα πλήθη σε σημαντικές περιστάσεις. Πίσω από αυτό το διάσημο μπαλκόνι βρίσκεται ένα δωμάτιο διακοσμημένο με κίτρινα μετάξια και έπιπλα και ταπετσαρία κινέζικου στιλ.

Όταν ο βασιλιάς μένει στο Μπάκιγχαμ, η Βασιλική Τυπική σημαία κυματίζει πάνω από το κεντρικό μπαλκόνι, όπως έγινε και σήμερα. Μετά την παράταξη της οικογένειας, επάνω από το Μπάκιγχαμ και το μπαλκόνι πέταξαν πολεμικά ελικόπτερα και η μοίρα των Red Arrows της RAF.

Τα «μαύρα πρόβατα»

Τα «μαύρα πρόβατα» της οικογένειας, ο γιος του Καρόλου, Πρίγκιπας Χάρι αλλά και ο αδερφός του, Πρίγκιπας Άντριου δεν ήταν στο μπαλκόνι, καθώς δεν είχαν κάποιον επίσημο ρόλο στην τελετή. Ο Άντριου βρίσκεται στο «μάτι του κυκλώνα» εδώ και χρόνια λόγω των σχέσεών του με τον παιδεραστή Τζέφρι Επστάιν, ενώ ο Χάρι από το 2020 έχει αφήσει πίσω του την ζωή στο παλάτι έχοντας αποκηρύξει τους βασιλικούς του τίτλους και ζει με την σύζυγό του Μέγκαν στις ΗΠΑ.

Κατά πληροφορίες ο πρίγκιπας Χάρι βρέθηκε χθες στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ, υπό άκρα μυστικότητα, για να επισκεφθεί τον πατέρα του. Σήμερα, κατά την τελετή της στέψης, ήταν καθισμένος στην τρίτη σειρά πίσω από τα άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Χαιρετισμός


Πηγή: enikos.gr

(Φωτό: Reuters)


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP