Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

"Μάγεψε" το Σερραϊκό κοινό ο κορυφαίος Έλληνας μουσικοσυνθέτης Σταύρος Ξαρχάκος

Σάββατο 1 Ιουλίου 2023

/ by Newsroom


"Μάγεψε" το Σερραϊκό κοινό ο κορυφαίος Έλληνας μουσικοσυνθέτης Σταύρος Ξαρχάκος στην Επετειακή συναυλία που διοργάνωσαν ο Δήμος Σερρών και  η Κ.Ε.ΔΗ.Σ.

Χιλιάδες Σερραίοι κατέκλυσαν το βράδυ της Πέμπτης το πάρκο Ηρώων των Σερρών, προκειμένου να παρακολουθήσουν την Επετειακή συναυλία, που διοργάνωσαν ο Δήμος Σερρών και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.) με τον σπουδαίο συνθέτη Σταύρο Ξαρχάκο, την Ηρώ Σαΐα και τον Μίλτο Πασχαλίδη, με την οποία και κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις εορτασμού για την 110η  Επέτειο  Απελευθέρωσης της πόλης.

Ο μεγάλος Έλληνας συνθέτης κατενθουσίασε το Σερραϊκό κοινό που δεν σταμάτησε να τον χειροκροτεί καθ' όλη τη διάρκεια της μαγικής βραδιάς.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο πλαίσιο της μεγάλης αυτής εκδήλωσης ο Δήμαρχος Σερρών κ.Αλέξανδρος Χρυσάφης απένειμε στον μουσικοσυνθέτη το Χρυσό Μετάλλιο Αξίας και το Δίπλωμα Τιμής για την προσφορά του στην πολιτική, πολιτιστική και κοινωνική ζωή του τόπου μετά από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών.

Εμφανώς συγκινημένος από την τιμή που του έγινε, ο Σταύρος Ξαρχάκος υποστήριξε: «Η συγκινησιακή φόρτιση είναι πάρα πολύ μεγάλη σε ότι αφορά το πρόσωπο μου γιατί τέτοια εξαίρετη τιμή είναι μια πάρα πολύ μεγάλη ευθύνη για αυτόν ο οποίος την παίρνει.

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τον Δήμαρχο και το Δημοτικό συμβούλιο των Σερρών για αυτήν την πρωτοβουλία. Είναι μια μέρα που θα μείνει αξέχαστη σε εμένα και που θα αποτελέσει ορόσημο μέσα στη διαδρομή της ζωής μου».

Τέλος να επισημανθεί ότι σημαντική ήταν η συμβολή του Τμήματος Τροχαίας της Α.Δ. Σερρών, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σερρών , του Ε.Κ.Α.Β. και του παράρτημα Σερρών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την άρτια διεξαγωγή της συναυλίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP