Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Δήμος Σερρων: Μεγαλύτερη και πιο λαμπερή η φετινή χριστουγεννιάτικη «Πολιτεία των Ευχών»

Σάββατο 1 Αυγούστου 2020

/ by Newsroom
Μεγαλύτερη και πιο λαμπερή η φετινή χριστουγεννιάτικη «Πολιτεία των Ευχών»

Μία διαφορετική, μεγαλύτερη, πιο πλούσια και λαμπερή «Πολιτεία των Ευχών» θα δημιουργηθεί εφέτος τα Χριστούγεννα στις Σέρρες. Η αντίστροφη μέτρηση για την προετοιμασία της Πολιτείας των Ευχών ξεκίνησε με την έγκριση της νέας κανονιστικής απόφασης για τη λειτουργία της χριστουγεννιάτικης αγοράς από το Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών, που συνεδρίασε την Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2020 κεκλεισμένων των θυρών στο πρώην Δημαρχείο Σκουτάρεως.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης κατά την εισήγηση της κανονιστικής απόφασης στο Δημοτικό Συμβούλιο, η χριστουγεννιάτικη αγορά «Πολιτεία των Ευχών» αγκαλιάζει από εφέτος όλο το κέντρο της πόλης. Στόχος είναι να δημιουργηθεί θετική ψυχολογία στους κατοίκους και τους επισκέπτες και οι Σέρρες να αναδειχθούν σε χριστουγεννιάτικο προορισμό.

Συγκεκριμένα, οι εκδηλώσεις της Πολιτείας των Ευχών θα λάβουν χώρα από τις 14 Δεκεμβρίου έως τις 2 Ιανουαρίου στο κεντρικό πάρκο, στον πεζόδρομο της Κων. Καραμανλή από την οδό Διονυσίου Σολωμού έως την οδό Θεσσαλονίκης, στην Πλατεία Ελευθερίας, την Πλατεία ΙΚΑ και την Πλατεία Εμπορίου(παλιά ψαραγορά). Ξύλινοι οικίσκοι υγειονομικού ή μη ενδιαφέροντος, λούνα παρκ με ψυχαγωγικά παιχνίδια και καρουζέλ θα στηθούν σε όλα τα παραπάνω σημεία της Πολιτείας των Ευχών, ενώ επιπλέον θα λειτουργήσουν δύο παγοδρόμια, ένα στο κεντρικό πάρκο και ένα στην Πλατεία Ελευθερίας.

[ads-post] 

«Τα περσινά Χριστούγεννα αν και είχαμε στη διάθεσή μας λίγο χρόνο και περιορισμένους πόρους, οι Σερραίοι έζησαν μία διαφορετική εικόνα στην πόλη. Τώρα που υπάρχει η νέα κανονιστική απόφαση πρέπει οι δημότες να προετοιμαστούν για μια αναβαθμισμένη, εντυπωσιακή Πολιτεία των Ευχών. Αξιοποιώντας και τον περσινό διάκοσμο, θα μεταμορφώσουμε την πόλη ζωντανεύοντας τη μαγεία των Χριστουγέννων. Ελπίζουμε να είμαστε υγιείς όλοι για να μπορέσουμε να χαρούμε όπως και πέρσι τα Χριστούγεννα, γιατί το έχουμε ανάγκη», υπογράμμισε ο κ.Χρυσάφης.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP