Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Ο Δήμος Σερρών στηρίζει οικογένειες που πλήττονται από την πανδημία για την κάλυψη πρώτων αναγκών

Σάββατο 1 Αυγούστου 2020

/ by Newsroom
Ο Δήμος Σερρών στηρίζει οικογένειες που πλήττονται από την πανδημία για την κάλυψη πρώτων αναγκών

Σε μία ακόμη δράση για τη στήριξη των συμπολιτών μας που έχουν πληγεί από την πανδημία του κορωνοϊού προχωρά ο Δήμος Σερρών ενισχύοντας το κοινωνικό του έργο. Στο πλαίσιο της Διεθνoύς Πρωτοβουλίας Δράσης για τον COVID-19 του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος(ΙΣΝ) ο Δήμος Σερρών υπέγραψε συμφωνητικό συνεργασίας με τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «Μπορούμε» για την παροχή vouchers για την κάλυψη πρώτων αναγκών και την υποστήριξη των οικογενειών που έχουν πληγεί περισσότερο από την πανδημία.

Συγκεκριμένα, με βάση το συμφωνητικό συνεργασίας που υπέγραψε με το «Μπορούμε» η αρμόδια Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας, Υγείας και Πολιτισμού, Σωτηρία Πάνου-Αναστασιάδου θα υλοποιηθεί πρόγραμμα που αφορά στην προμήθεια διατακτικών σούπερ-μάρκετ για την κάλυψη έκτακτων επισιτιστικών αναγκών εκατοντάδων νέων ωφελούμενων της Πρόνοιας του Δήμου Σερρών. Η συγκεκριμένη δράση θα υλοποιηθεί, από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2020. Η παράδοση των διατακτικών θα γίνεται μηνιαίως στους ωφελούμενους.

[ads-post] 

«Από την αρχή της πανδημίας του κορωνοϊού είμαστε έμπρακτα δίπλα στους δημότες και στους επαγγελματίες, που πλήττονται από την κρίση. Ο Δήμος Σερρών δείχνει ακόμη μία φορά το κοινωνικό του πρόσωπο με πρωτοβουλίες κοινωνικού χαρακτήρα, ώστε να βγούμε όσο το δυνατόν αλώβητοι από την πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνει η χώρα μας», τονίζει ο Δήμαρχος Σερρών, Αλέξανδρος Χρυσάφης.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP