Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Σ. Κοτσαμπάς: «Δεν απεργούμε αν δεν το αποφασίσει η ΠΟΕΣΕ. Τα “πυροτεχνήματα” της ΠΑΣΚΕΔΙ βλάπτουν τον κλάδο»

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

/ by Newsroom

Το μόνο επίσημο όργανο, που νόμιμα εκπροσωπεί τον κλάδο της εστίασης είναι η ΠΟΕΣΕ και μόνο αυτή, ως μοναδικός συνομιλητής με την κυβέρνηση, νομιμοποιείται να λαμβάνει αποφάσεις περί κινητοποιήσεων του κλάδου, διαμηνύει για άλλη μία φορά και σε όλους τους τόνους ο Πρόεδρος της Ένωσης Εστιατόρων & Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Σερρών Σωτήρης Κοτσαμπάς.

Μιλώντας σε τηλεφωνική επικοινωνία το βράδυ της Τετάρτης (9/9/2020) στο TV Επιλογές  ο Σωτήρης Κοτσαμπάς ξεκαθάρισε για άλλη μία φορά πως οι καταστηματάρχες των Σερρών δεν πρόκειται να συμμετάσχουν στην απεργία της ΠΑΣΚΕΔΙ, την οποία και χαρακτήρισε ως πυροτέχνημα, που έχει δημιουργήσει αναστάτωση και σύγχυση στους επαγγελματίες.

Οι επαγγελματίες στο χώρο της εστίασης τόνισε είναι έτοιμοι να κινητοποιηθούν, διεκδικώντας ευνοϊκές ρυθμίσεις για το δύσκολο χειμώνα που είναι προ των πυλών, αφού όμως πρώτα ολοκληρωθεί ο διάλογος με την κυβέρνηση και ληφθούν ομόφωνες αποφάσεις και μέσα από νόμιμες διαδικασίες.
[ads-post] 
Νωρίτερα το λόγο είχε η πρόεδρος της ΠΑΣΚΕΔΙ Νίκη Κωνσταντίνου, η οποία χαρακτήρισε την εξαγγελθείσα απεργία ως κραυγή απελπισίας προς την κυβέρνηση και όχι εκβιασμό.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP