Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Τροχαίο στον Πλαταμώνα: Σε κρίσιμη κατάσταση δύο τραυματίες – Άμορφη μάζα το αυτοκίνητο που επέβαινε ο 19χρονος

Κυριακή 23 Απριλίου 2023

/ by Newsroom



Στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου διακομίσθηκαν διασωληνωμένοι και με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις οι δύο από τους 6 τραυματίες του θανατηφόρου τροχαίου που συνέβη στο ύψος της σήραγγας του Πλαταμώνα, όταν λεωφορείο του ΚΤΕΛ που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Αθήνα, έπεσε πάνω σε δύο επιβατικά αυτοκίνητα τα οποία ήταν σταματημένα στην Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης επί της ΠΑΘΕ.

Ο ένας χειρουργείται ενώ και ο δεύτερος θα χειρουργηθεί μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων στις οποίες υποβάλλεται. Η κατάστασή και των δύο είναι κρίσιμη.

Ο 19χρονος ήταν συνοδηγός στο ασημί αυτοκίνητο. Στο ίδιο αυτοκίνητο επέβαιναν και οι τρεις σοβαρά τραυματίες, 19, 22 και 34 ετών. Ένας από τους σοβαρά τραυματίες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λάρισας, ενώ οι άλλοι δύο στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης.

Οι επιβαίνοντες στο δεύτερο ΙΧ, μεταξύ των οποίων και μια ανήλικη 8 ετών, με τους γονείς της 42 και 44 ετών, είναι πιο ελαφρά τραυματισμένοι και νοσηλεύονται στη Λάρισα.

Δείτε φωτογραφίες από το όχημα στο οποίο επέβαινε ο 19χρονος και οι τρεις σοβαρά τραυματίες:

Οι φωτογραφίες από το σημείο:

Τροχαίο στον ΠλαταμώναΤροχαίο στον ΠλαταμώναΤροχαίο στον Πλαταμώνα

Τροχαίο με έναν νεκρό στο ύψος του Πλαταμώνα

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

“Σήμερα (23 Απριλίου 2023) και ώρα 01.30 περίπου, στο 402,950 χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Πλαταμώνα Πιερίας, Δ.Χ. λεωφορείο, που εκτελούσε το δρομολόγιο από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα, προσέκρουσε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που ήταν σε προσωρινή διακοπή πορείας στην Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης, το οποίο στη συνέχεια προσέκρουσε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επίσης ήταν σε προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στην Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό 19χρονου ημεδαπού και τον τραυματισμό 3 ημεδαπών ανδρών, που επέβαιναν στο πρώτο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο. Επίσης τραυματίστηκαν και 3 άτομα, εκ των οποίων η μία ανήλικη, που επέβαιναν στο δεύτερο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο. Ο οδηγός του λεωφορείου συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Πιερίας”.




Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο από την www.PressBOMB.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP